Barion Pixel

BELFÖLDI szállítási díjak:

A szállítást a Magyar Posta, a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata, az Express One futárszolgálat és a FoxPost végzi.

A következő táblázat foglalja össze a különféle szállítási díjakat (Érvényes 2024. április 1-től):

*Megjegyzés: Sajnos a március 28-tól érvényes (335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet módosításáról szóló 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet) „Posta-rendelet” által reklámozott díjak nem érvényesek a postával évek óta szerződésben álló webshopokra, mi jóval magasabb áron kapjuk a szolgáltatást.

Előre fizetéssel Utánvéttel
FoxPost csomagautomata 990 Ft nem választható
*MPL futárszolgálat csomagautomata 1600 Ft nem választható
*MPL futárszolgálat PostaPont 1900 Ft nem választható
*MPL házhoz szállítás
2400 Ft nem választható
Express One futárszolgálat házhoz szállítás 2500 Ft nem választható
  • FoxPost: nagyobb bevásárlóközpontokban található automatába kérheted a kézbesítést, melyet térképes keresővel választhatsz ki.
   2-4 nap alatt szokott megérkezni. Amint átvehető, sms-ben küldik a nyitókódot, 3 napon belül kell elmenni a csomagért, aztán visszaküldik.
  • Express One futárszolgálat:
   2-4 nap szállítási idő,
   sms értesítés, 2 órás kézbesítési időablak,
   kétszeri kézbesítési kísérlet, házhozszállításnál új szállítási
   cím megadás lehetősége
  • MPL futárszolgálat:
   statisztikai időgarancia: csomagok 96%-a a feladást követő munkanapon megérkezik, 98%-a 2 munkanapon belül.
   Házhoz kézbesítés: a posta alkalmazottja viszi ki a megrendelésben megadott címre.
   Posta Pontra kézbesítés: Több, mint 2500 Postapont közül választhatsz, a küldemény a legközelebbi postaponton átvehető. A PostaPontok helyéről a PostaPont térképes keresőn tájékozódhatsz. Telefonos értesítés NEM kérhető, de elektronikus előrejelzést küldenek a szállítás napján. Kétszeri kézbesítési kísérlet után, ha nem tudja kézbesíteni, a csomagot leadja a postán, ott átveheted.

 


Szállítási határidők (belföldön):

A raktáron lévő termékeket 2 munkanapon belül feladjuk, általában 24 órán belül. A futárszolgálatok 1-4 munkanapon belül szállítják ki.

Az ettől eltérő szállítási határidőket a termék adatlapján feltüntetjük.

Ha nincs raktáron a termék, 24 órán belül elküldünk e-mailen egy visszaigazolást, hogy mikorra tudjuk vállalni a szállítást.


Fizetési módok:

Jelenleg szünetel az utánvételes fizetés lehetősége a magas szállítási díjak és az át nem vett csomagok növekvő száma miatt, amiért elnézést kérünk kedves vásárlóinktól.
Aki másként nem tudja megoldani, kérjük rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot ügyfélszoláglatunnkal és egyeztetjük az utánvét lehetőségét.


A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét, és az átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége és a visszaszállítás díja is őt terheli.